Rólunk.

Cégünk 2007-ben kezdte meg működését mai formájában, de vezetőink és kollégáink jelentős része már több mint két évtizede dolgoznak ebben a szakmában. Mivel a cég irányítói egyben tulajdonosok is, legfőbb célunknak tekintjük a hosszú távú biztonságos működést, üzletpolitikánkat is ennek függvényében alakítottuk ki.

Csak az elégedett Ügyfél a jó ügyfél, és legjobb reklám a tisztességesen elvégzett munka.

Dolgozóink több éves gyakorlattal rendelkeznek. Partnereink egy részével már megalakulásunk óta együtt dolgozunk, büszkék vagyunk a hosszú távú üzleti kapcsolatainkra.

Cégünk a Nemzeti Közlekedési Hatóság szerződött partnere.

Miért Minket?

Mert minden műszaki vizsga előtt elvégzünk egy előzetes állapotfelmérést, ami garantálja Neked műszaki vizsgád sikerességét! Nálunk biztosan nem veszítheted el a befizetett vizsgadíjat!

Mert saját vizsgaállomásunknak köszönhetően, akár a helyszínen is megvárhatod a műszaki vizsgát, 1 óra alatt elkészülünk!

Nálunk fix vállalási ár van, nincsenek váratlan meglepetések, többlet kiadások

Kérésre, a megbeszélt helyre elmegyünk a járműért, amit átveszünk, majd a munka elvégzése után visszaadunk megrendelőnknek. További részletekről elérhetőségeink valamelyikén érdeklődhetsz.

Több száz elégedett ügyfelünk igazolja számunkra, hogy jól végezzük munkánkat, mikor újra és újra megtisztelnek bizalmukkal, és minket választanak. Telefonálj, foglalj időpontot, cégünk a lehető leghamarabb levizsgáztatja gépjárművedet!